Delphi Community meetings in Sweden

If you do not live in Sweden you can stop reading now…


I min nya roll på Borland som ”Evangelist” för Developer Tools Group i Norden ingår det bland annat att hålla kontakt med alla utvecklare. Både att lyssna på er feedback och prata ur ett teknikst perspektiv om våra utvecklingsverktyg, så vad kan vara lämpligare att börja med att ha några möten där vi kan träffas?I september ser det ut att bli två Delphi Community Möten.Det första arrangeras av Göteborg Delphi Meetup Group och är den 1 september i Göteborg. Agendan håller på att ta form just nu men det blir en heldag som avslutas med fem-kamp på Liseberg för dem som vill.Det andra mötet blir i Stockholm den 14 september efter jobbet. Inga detaljer klara ännu men sätt ett märke i din kalender!

Några frågor? Skriv gärna en rad och berätta att du finns och vad du gör. Vi hörs!